Wat is er nieuw in WooCommerce 3.0

WooCommerce heeft op 4 april versie 3.0 uitgebracht van de populaire WordPress webshop plugin. Deze update brengt veel technische verbeteringen en wijzigingen met zich mee. Welliswaar voornamelijk onder de motorkap, maar juist hierdoor is het belangrijk om deze grote update zorgvuldig voor te bereiden.

Deze update, welke eerst zou worden uitgebracht als versie 2.7, brengt veel technische verbeteringen en wijzigingen met zich mee. Welliswaar voornamelijk onder de motorkap van WooCommerce, maar juist hierdoor is het belangrijk om deze grote update zorgvuldig voor te bereiden. Maak voor deze grote update zeker gebruik van een testomgeving en verzeker uzelf dat deze nieuwste WooCommerce versie zonder problemen functioneert met uw huidige thema en plugins.

Afgezien van een groot aantal technische wijzigingen zijn er ook een aantal zichtbare verbeteringen. Zo worden afbeeldingen op de productpagina’s met deze nieuwe versie beter weergegeven. Daarnaast zijn de productpagina’s voorzien van een nieuwe gallerij functionaliteit, en is de onsteuning voor mobiele bezoekers verbeterd.

Maakt u gebruik van een webshop onderhoudsabonnement? Dan zorgen wij ervoor dat uw webshop probleemloos blijft functioneren. Ook zonder webshop onderhoudsabonnement helpen wij u natuurlijk graag verder bij vragen en eventuele problemen. Ook als uw webshop niet door ons is gebouwd of bij ons wordt gehost. Neem daarom gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail via support@ferryheijnen.nl.