Deelnemen aan een webinar

Om onze dienstverlening op het vlak van support en ondersteuning te verbeteren, hebben we onlangs een infrastructuur gebouwd van waaruit we webinars en live  demonstraties kunnen geven.

Minder dan 1.5 seconden vertraging

Een groot nadeel van live video verbindingen is de vertraging welke optreed tussen het uitzenden, transporteren en omzetten van een videostream. Dankzij onze jarenlange ervaring met NDI en het gebruik van professionele hardware encoders, zijn we in staat om een videoverbinding op te zetten met een vertraging van minder dan 1.5 seconden. Hiervoor maken we gebruik van de HTML5 video player van Nimble Streamer op basis van WebSockets en het low latency SLDP protocol.

Hoe werkt het

U ontvangt van ons een link waarmee u in een digitale wachtruimte komt. Hier hoeft u alleen nog maar even uw naam in te vullen en het geluid te testen. Zodra u klaar bent, krijgen wij een seintje en wordt u toegelaten tot de webinar.

Geen speciale benodigdheden

Om deel te nemen aan een live webinar of video demonstratie hoeft uw computer niet voorzien te zijn van speciale software. Een moderne internet browser volstaat. Voor het geluid volstaan normale computer speakers of een (draadloze) headset zoals u die op dit moment wellicht al gebruikt. Zijn deze aan uw kant niet beschikbaar? Dan kunnen we ook telefonisch contact met elkaar hebben. Vanwege de gebruikte technieken zal u nagenoeg geen vertraging opmerken tussen het geluid en de live videostream.

Misschien ook voor u interessant?

Heeft u zelf interesse om live webinars of video demonstraties te geven? De kosten bedragen € 14,99 per maand en eenmalig € 175,- voor de eenmalige installatie en configuratie.

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.