Plan een afspraak in onze agenda

Een afspraak maken is soms lastig als je agenda’s met elkaar moet afstemmen. Dat kan eenvoudiger! Daarom maken we sinds enkele maanden gebruik van een online agenda. Hier kunt u eenvoudig een afspraak plannen om te brainstormen en ideeën te verzamelen, projectoverleg en support op afstand.

Een online agenda bespaart veel tijd als het gaat om het afstemmen van agenda’s. De online agenda is direct gekoppeld aan onze agenda. U geeft eenvoudig uw eigen beschikbaarheid op en krijgt met een muisklik realtime onze beschikbaarheid te zien. U hoeft vervolgens alleen nog maar een beschikbare datum en tijdstip te selecteren en uw gegevens in te vullen om de afspraak te plannen. De door u gekozen datum en tijdstip wordt direct vastgelegd in onze agenda en u ontvangt een e-mail bevestiging.

Eenvoudig afspraak annuleren of verzetten
Soms komen er onverwachte zaken voorbij en kunt u een afspraak niet laten doorgaan. Geen probleem! In de bevestigingsmail staat een link waarmee u een afspraak eenvoudig kunt annuleren of verzetten. U hoeft ons niet eens een mailtje te sturen! En dat bespaart zowel u als ons tijd.

Interesse in een online agenda?
Heeft u zelf interesse in een online agenda? U heeft al een online agenda, realtime gekoppeld aan uw Outlook of Google agenda compleet voorzien van uw eigen huisstijl voor eenmalig € 395,-. Daarnaast betaalt u slechts € 99,- per jaar voor support en onderhoud. Uw online agenda wordt dan regelmatig voorzien van nieuwe handige functies en geeft u toegang tot support en technische ondersteuning.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!