Bereikbaarheid rond de feestdagen

December! En dat betekent op gepaste afstand gezellig samenzijn met familie en vrienden, hopelijk een witte kerst, oliebollen en geen vuurwerk. Maar ook een periode waarin we een aangepaste bereikbaarheid hanteren.

Aangepaste openingstijden

Vanaf vrijdag 24 december 15:00 uur t/m zondag 2 januari 2022 zijn we gesloten. Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn we weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Ook tijdens onze afwezigheid houden we natuurlijk alles in de gaten en streven we ernaar om vragen per e-mail via [email protected] zo spoedig mogelijk te beantwoorden, maar kan een reactie iets langer duren dan u van ons gewend bent. Het storingsnummer +31 (0) 164 – 820 333 blijft uiteraard ook gewoon 24×7 bereikbaar voor het melden van netwerkstoringen en uitval van diensten.

Tot slot

Namens het hele team wensen wij u alles fijne feestdagen, een rustige jaarwisseling en een gezond 2022!

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.