Beperkte beschikbaarheid van 17 juni tot 1 juli 2024

De zomer is in aantocht en net als velen van u, nemen ook wij even de tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. Van 17 juni tot 1 juli is ons team met zomervakantie en daarom willen wij u graag informeren over onze aangepaste beschikbaarheid gedurende deze periode.

Bereikbaar voor als het echt spoed is

Tijdens onze zomervakantie zijn wij uitsluitend bereikbaar voor netwerkstoringen en ernstige incidenten met betrekking tot de bereikbaarheid van uw website, webshop of webapplicatie. In geval van een ernstige storing of incident kunt u ons bereiken via [email protected] of door het aanmelden van een serviceverzoek via het Servicecentrum. Wij zullen er alles aan doen om dergelijke situaties zo snel mogelijk op te lossen zoals u van ons gewend bent.

Hoewel wij ons best doen om alle berichten te beantwoorden, kan het door de beperkte aanwezigheid van collega’s langer duren voordat wij u inhoudelijk kunnen voorzien van een antwoord of oplossingen in geval van niet-dringende zaken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld.

Wij waarderen uw begrip en geduld tijdens deze periode. Ons team zal na de vakantie weer volledig beschikbaar zijn om u van dienst te zijn. Wij wensen u een geweldige zomer toe en kijken ernaar uit om na onze vakantie weer voor u klaar te staan!

🌟 Theemaster & Design Diva 🌟 Als je me zoekt, volg dan gewoon het stoomspoor! Ik ben een meester in het brouwen van thee en een expert in het ontwerpen van digitale wonderen. Mijn code is als een goed gebrouwen kopje: verfrissend en soms een beetje eigenzinnig. Samen met de mannen los ik ook bugs op onder het genot van een heerlijke kop thee! ☕🎨