Domeinnamen en webhosting

Een domeinnaam is de basis van uw online aanwezigheid. We regelen de registratie en verhuizing snel en zonder gedoe in combinatie met bijzonder prettige tarieven. Met onze webhosting diensten bent u verzekerd dat uw website, webshop en webapplicatie op maat altijd snel en optimaal bereikbaar is.

Domeinnamen en hosting

Een domeinnaam is de basis van uw online aanwezigheid en regelen we snel en zonder gedoe tegen prettige tarieven. Met onze hosting diensten bent u verzekerd dat uw website en webapplicatie altijd snel en optimaal bereikbaar is.

Standaard met veel extra mogelijkheden

Onze webhosting diensten zijn standaard uitgebreid met veel extra mogelijkheden. Van snelle SSD opslag, gratis SSL, dubbel uitgevoerde hardware en beveiliging op maat tot de laatste versies van PHP en MySQL.

Bent u op zoek naar een specifieke configuratie? Kies dan voor 100% flexibiliteit en controle met een Virtual Private Server welke voor u wordt ingericht en onderhouden.

Eenvoudig zelf regelen of aan ons overlaten

Veel zaken kunt u via onze website eenvoudig direct zelf regelen op een moment dat u het beste uitkomt. Van het registreren en verhuizen van een domeinnaam, het aanmaken van e-mail accounts tot het aanmaken en beheren van MySQL databases en afwezigheidsberichten.

Niet iedereen heeft zin of simpelweg tijd om bezig te zijn met de technische aspecten van domeinnamen en webhosting. Stuur ons dan gerust een berichtje zodat we u snel verder kunnen helpen. Daar zijn we immers voor.

24/7 bereikbaar voor alles wat niet kan wachten

We zijn 24/7 bereikbaar voor het snel en efficiënt verhelpen van problemen en alles wat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarnaast monitoren we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar onze diensten. Bij eventuele problemen is er altijd iemand beschikbaar die hier via ons monitoringsysteem bericht van krijgt en actie kan ondernemen.

Domeinnaam nog beschikbaar?

Wilt u een nieuwe domeinnaam registreren voor u zelf, uw bedrijf of vereniging? We regelen dat snel en tegen prettige tarieven. Heeft u al een domeinnaam? Dan kunt u deze eenvoudig verhuizen. Tijdens de verhuizing blijven uw website en e-mail gewoon bereikbaar.

Wilt u eerst advies voor de registratie of verhuizing van één of meerdere domeinnamen? Neem dan gerust contact met ons op.

Domeinnaam beschikbaarheid

Ontdek waar kansen liggen met onze website scan

Benieuwd naar de verbeterpunten voor uw website en online vindbaarheid? Met een gezonde dosis enthousiasme brengen we gratis voor u in kaart waar uw kansen liggen.

Gratis website scan
Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.