Hoe kan ik inloggen op het Servicecentrum?

U kunt op verschillende manieren inloggen op het Servicecentrum:

Inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord
U kunt inloggen met het e-mailadres waarmee u bij ons bekend bent in combinatie met een door u zelf gekozen wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten of heeft u deze niet bij de hand? Dan kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Inloggen met een login link
U kunt ook een login link aanvragen. Vul het e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent en u ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een login link. Hiermee kunt u direct inloggen zonder wachtwoord. Deze link is slechts enkele minuten geldig. U dient dus bij elk nieuw bezoek een nieuwe login link aan te vragen als u op deze manier wilt inloggen.

Inloggen met uw Google account
U kunt ook inloggen met uw Google account. Klik hiervoor op het Google icoontje onderaan de loginpagina. Inloggen kan zowel met een zakelijk Workspace account maar ook met een persoonlijk Google account. Tijdens het inloggen zal u gevraagd worden om de aanmelding op uw mobiele telefoon of tablet te bevestigen.