Hoe kan ik inloggen op het Servicecentrum?

U kunt op verschillende manieren inloggen op het Servicecentrum:

Inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord
U kunt inloggen met het e-mailadres waarmee u bij ons bekend bent in combinatie met een door u zelf gekozen wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten of heeft u deze niet bij de hand? Dan kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Inloggen met een login link
U kunt ook een login link aanvragen. Vul het e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent en u ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een login link. Hiermee kunt u direct inloggen zonder wachtwoord. Deze link is slechts enkele minuten geldig. U dient dus bij elk nieuw bezoek een nieuwe login link aan te vragen als u op deze manier wilt inloggen.

Inloggen met uw Google account
U kunt ook inloggen met uw Google account als het e-mailadres van uw Google account gelijk is aan het e-mailadres welke bij ons bekend is. Klik hiervoor op het Google icoontje onderaan de loginpagina. Inloggen kan zowel met een zakelijk Workspace account maar ook met een persoonlijk Google account. Tijdens het inloggen zal u mogelijk worden gevraagd worden om de aanmelding op uw mobiele telefoon of tablet te bevestigen.

Inloggen met uw Google account
U kunt ook inloggen met uw Microsoft account als het e-mailadres van uw Microsoft account gelijk is aan het e-mailadres welke bij ons bekend is. Klik hiervoor op het Microsoft icoontje onderaan de loginpagina. Inloggen kan zowel met een Office 365 account maar ook met een persoonlijk Microsoft account. Tijdens het inloggen zal u mogelijk worden gevraagd worden om de aanmelding op uw mobiele telefoon of tablet te bevestigen.