Online marketing en social media

Uw website en aanwezigheid op social media zien er niet alleen goed uit, maar leveren ook op wat u ervan verwacht. Samen zorgen we voor meer contact met potentiële klanten, meer volgers op social media en meer conversies in uw webshop.

Online marketing

Uw website en aanwezigheid op social media zien er niet alleen goed uit, maar leveren ook op wat u ervan verwacht. Samen zorgen we voor meer contact met potentiële klanten, meer volgers op social media en meer conversies in uw webshop.

Wat is online marketing en hoe doen we dat?

Online marketing is het promoten van uw merk, producten en diensten in zoekmachines, marketplaces, prijsvergelijkingssites en social media. Om de naamsbekendheid te vergroten, in contact te komen met nieuwe klanten, meer conversies en meer volgers.

Hoe? Met behulp van zoekmachine optimalisatie en social media campagnes tot e-mail marketing, Google AdWords en e-commerce optimalisatie.

De eerste stap naar online resultaat

Met 17 jaar kennis en ervaring kennen we als geen ander de juiste ingrediënten die nodig zijn om bezoekers en klanten te overtuigen. We beginnen met een goed gesprek om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën. We brengen uw doelstellingen in kaart, wie uw klanten zijn, hoe we uw doelgroep kunnen bereiken en welke leads u wilt genereren.

Bent u op zoek naar online marketing advies of wilt u uw online marketing en social media uitbesteden? Met een flinke dosis gezond enthousiasme helpen we u graag met één of meer van onze online marketing diensten. Samen kiezen we voor de juiste mix van functionaliteiten en technisch vakmanschap om te zorgen dat uw online aanwezigheid resultaat oplevert.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het verbeteren van de online vindbaarheid van uw website, producten en diensten in Google en andere zoekmachines. We zorgen met relevante zoekwoorden voor meer bezoekers en conversies. We houden uw prestaties in de gaten en stellen bij waar nodig. We gaan graag voor u aan de slag voor maximaal resultaat.

Social media campagnes en beheer

Zomaar iets op social media slingeren geeft meestal geen optimaal resultaat. Instagram, Twitter, Facebook en YouTube, wij weten als geen ander met welk kanaal u de gewenste doelgroep bereikt. Van het periodiek plaatsen van berichten, foto’s en video’s tot direct in contact komen met nieuwe potentiële klanten. Voor een vast laag bedrag per maand is uw aanwezigheid op social media goed geregeld.

E-mail marketing

Soms horen we dat nieuwsbrieven verleden tijd zijn. En dat is jammer. E-mailmarketing is een uitstekend marketing instrument is om nieuwe klanten te bereiken en het contact met bestaande klanten te verbeteren. We zorgen voor mooie e-mail templates en uitnodigende e-mail campagnes. We adviseren u over de inhoud, segmenteren en personaliseren en zorgen dat campagnes voldoen aan de privacyregels.

Google AdWords campagnes

Gegarandeerd bovenaan in Google, prominent aanwezig met productadvertenties in Google Shopping tot een video campagne op YouTube en adverteren op websites die uw doelgroep bezoekt. We helpen u graag met effectieve Google AdWords campagnes die resultaat opleveren en kijken met u mee of een AdWords campagne verbeterd kan worden.

E-commerce optimalisatie

We helpen u graag met het optimaliseren van uw webshop en e-commerce activiteiten en zorgen voor meer resultaat. Met 17 jaar kennis en ervaring hebben we alles in huis om uw e-commerce zorgen uit handen te nemen.

Onze werkwijze

Met 17 jaar kennis en ervaring kennen we als geen ander de juiste ingrediënten die nodig zijn om bezoekers en klanten te overtuigen. Samen kiezen we in 3 stappen voor de juiste mix van functionaliteiten en technisch vakmanschap om te zorgen dat uw online aanwezigheid resultaat oplevert.

Stap 1

Kennismaken

Elk digitaal vraagstuk begint met een goed gesprek of brainstormsessie om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën. We brengen uw doelstellingen in kaart en komen samen tot een plan van aanpak en tijdspad.

Stap 2

Onderzoek

Op basis van de kennismaking of brainstormsessie zorgen we voor heldere antwoorden op uw wensen en doelstellingen. We formuleren heldere doelstellingen en concrete oplossingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Stap 3

Optimalisatie

In de online wereld kan je door alle veranderingen niet te ver vooruit kijken. Wij weten als geen ander wat er online gebeurt en kunnen daarom aan de juiste knoppen draaien om het gewenste resultaat te bereiken en te behouden.

Ontdek waar kansen liggen met onze marketing scan

Benieuwd naar de verbeterpunten voor uw online aanwezigheid en vindbaarheid? Met een gezonde dosis enthousiasme brengen we gratis en vrijblijvend in kaart waar uw kansen liggen.

Gratis website scan
Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.