Domeinnaam autorisatiecode of token opvragen

De meeste domeinnamen kunnen eenvoudig verhuisd worden met behulp van een authcode, EPP-code of verhuis token. Voor de meeste domeinnamen kan het verhuisproces alleen worden gestart als u over de juiste authcode, EPP-code, of token beschikt.

U kunt de autorisatiecode of token van uw domeinnaam opvragen via Accountbeheer.
  • Klik hier en vul uw relatienummer en wachtwoord in
  • Klik op de knop Inloggen.
  • Klik in het menu op Diensten en vervolgens op Domeinnamen.
  • Klik op de domeinnaam waarvan u de autorisatiecode wilt opvragen.
  • Klik vervolgens op de knop Autorisatiecode opvragen.
Handig om te weten
U kunt de autorisatiecode van een domeinnaam opvragen wanneer deze is opgezegd en alle openstaande facturen zijn voldaan.

Heeft u een domeinnaam opgezegd maar zijn er nog een of meedere openstaande facturen? De snelste manier is dan om deze te betalen via iDEAL. Heeft u alle openstaande facturen betaald? Log dan opnieuw in om de autorisatiecode van uw domeinnaam op te vragen.