Wachtwoord Accountbeheer vergeten

Geen probleem. Op de loginpagina kunt u klikken op de knop Wachtwoord vergeten. Vul vervolgens uw relatienummer en e-mailadres in zoals die bij ons bekend is. Vaak is dit e-mailadres gelijk aan het e-mailadres waar u onze facturen op ontvangt.

Klik vervolgens op de knop Wachtwoord opvragen. U ontvangt hierna binnen enkele minuten een e-mail met verdere instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.