Webapplicatie op maat en API koppelingen

Heeft u te maken met complexe processen of vaak terugkerende handelingen? Een webapplicatie op maat of koppeling tussen verschillende software omgevingen kan dan dé oplossing zijn om deze te automatiseren en te vereenvoudigen.

Webapplicatie op maat

Heeft u te maken met complexe processen of vaak terugkerende handelingen? Een webapplicatie op maat of koppeling tussen verschillende software omgevingen kan dan dé oplossing zijn om deze te automatiseren en te vereenvoudigen.

Uw probleem of uitdaging staat centraal waar wij een oplossing omheen bouwen

Soms voldoen standaard software oplossingen niet aan uw eisen, schieten ze te kort of werken ze simpelweg niet samen. In die situaties is kiezen voor een webapplicatie op maat vaak de beste keuze. Bij een webapplicatie op maat staat uw probleem of uitdaging centraal waar wij een oplossing omheen bouwen.

Een webapplicatie op maat kan de communicatie binnen uw bedrijf verbeteren, workflows stroomlijnen, kosten verlagen en fouten minimaliseren. U kunt meer doen met dezelfde mensen of meer met minder mensen.

Van intranet tot agenda en narrowcasting

De afgelopen 17 jaar hebben we al veel mooie oplossingen mogen bedenken en bouwen voor kleine en grote bedrijven, instellingen en creatieve bureau’s. Van een intranet tot webshop, reserveren, urenregistratie, persoonlijke account omgevingen en narrowcasting.

Aanpassen of een oplossing op maat

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Als gedreven vakidioten zijn we als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen van bestaande webapplicaties op de markt. Soms kan een bestaande webapplicatie worden aangepast om de gewenste functionaliteiten te bereiken. Is dat niet mogelijk of prijstechnisch niet interessant? Dan gaan we graag voor u aan de slag om een oplossing op maat te bouwen die precies doet wat u wilt.

Koppeling met andere systemen

In het dagelijks leven hebben we regelmatig te maken met verschillende software omgevingen die niet met elkaar communiceren. In de praktijk betekent dit vaak dat informatie uit het ene systeem moet worden overgezet in het andere systeem. Deze werkwijze is arbeidsintensief en vergroot de kans op fouten.

Met een koppeling tussen verschillende systemen kunnen ze met elkaar samenwerken en informatie uitwisselen. Hierdoor hoeft informatie slechts één keer ingevoerd te worden en worden fouten voorkomen. Dit levert een enorme tijdswinst op. Tijd die u beter kunt investeren in andere zaken.

Van CSV en XML tot geavanceerde realtime koppelingen

Wij kunnen nagenoeg elke gewenste koppeling realiseren. Van een eenvoudige CSV of XML koppeling tot geavanceerde koppelingen met een online boekhoudpakket, ERP en kassasysteem. We worden ook enthousiast van koppelingen met populaire clouddiensten waaronder SnelStart, Bol.com, Marktplaats, Mollie, Google, Amazon en Ebay.

Onze werkwijze in 6 stappen

Aan de hand van 6 stappen zorgen we voor de juiste mix van functionaliteiten en techniek om te zorgen dat uw webapplicatie op maat oplevert wat u ervan verwacht.

Stap 1 kennismaken

Elk digitaal vraagstuk begint met een goed gesprek of brainstormsessie om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën. We brengen uw doelstellingen in kaart en komen samen tot een plan van aanpak en tijdspad.

Stap 2 strategie

Op basis van de kennismaking of brainstormsessie gaan we voor u aan de slag. We verzamelen heldere antwoorden en oplossingen voor uw digitaal vraagstuk om tot een gedegen online strategie te komen.

Stap 3 ontwerpen

Wanneer de inhoud, structuur en doelstellingen bekend zijn, kunnen we bepalen hoe de webapplicatie eruit moet komen te zien. We maken een uniek ontwerp welke aansluiten bij uw strategie tot we het juiste gevoel hebben vertaald.

Stap 4 bouwen

In deze stap gaan we het design omzetten naar een werkende webapplicatie. Onze gedreven programmeurs gaan aan de slag met het bouwen. Via een online testomgeving kunt u de voortgang volgen en waar nodig bijsturen.

Stap 5 testen en livegang

Zijn we klaar met bouwen en bent u tevreden? Dan gaan we alles nog een keer testen. Daarna komt het moment dat we de livegang gaan plannen! Een feestelijk moment waarop de nieuwe webapplicatie in gebruik wordt genomen!

Stap 6 ondersteuning

Ook na de livegang van uw webapplicatie op maat staat u er uiteraard niet alleen voor. U kunt 24/7 rekenen op professionele support en (technische) ondersteuning op de momenten die voor u belangrijk zijn.
Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.