Website ontwikkeling en optimalisatie

Een goede website spreekt uw doelgroep aan én levert het gewenste resultaat op. Daarom bouwen en optimaliseren we websites op maat en kiezen we voor de juiste mix van functionaliteiten en technisch vakmanschap om te zorgen dat uw website een succes wordt.

Website ontwikkeling

Een goede website spreekt uw doelgroep aan én levert het gewenste resultaat op. Daarom bouwen en optimaliseren we websites op maat en zorgen we er samen voor dat uw website een succes wordt.

Website ontwikkeling op maat met oog voor details

Op internet struikelt u over de aanbiedingen voor een website voor een paar honderd euro. Het resultaat is vaak een template website die er welliswaar goed uit ziet maar niet het gewenste resultaat oplevert.

Een goede website bestaat uit een doordacht en uitnodigend design in combinatie met aansprekende teksten en afbeeldingen. We zorgen voor een unieke uitstraling en denken over elk aspect goed na. Van kleurgebruik en typografie tot de psychologische aspecten van bezoekersgedrag.

WordPress onder de motorkap

Nagenoeg alles websites die we bouwen zijn gemaakt in WordPress, een gebruiksvriendelijk en krachtig Content Management Systeem (CMS). WordPress is wereldwijd verreweg het meest gebruikte CMS om relatief eenvoudig een website te onderhouden. Ooit begonnen als gratis blogsoftware en inmiddels uitgegroeid tot een krachtig en veelzijdig CMS met miljoenen gebruikers wereldwijd.

Eenvoudig uitbreiden

Tijdens het ontwerpproces bepalen we samen welke functionaliteiten nodig zijn. Deze onderdelen vormen de bouwstenen waarmee uw website wordt gebouwd. Dankzij deze manier van werken is het mogelijk om snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Van meerdere talen en online reserveren tot oplossingen om direct in contact te komen met uw bezoekers.

Meerdere talen

Met een meertalige website bereikt u een grotere doelgroep. Voor het vertalen werken we samen met vertaalbureau’s.

E-commerce

Van een webshop en abonnementen tot online marketplaces en het eenvoudig beheren van software licenties.

Kostencalculator

Laat uw klanten de prijs bereken van een service of dienst op maat. Hierna kan de aanvraag en berekening verder worden verwerkt.

Online reserveren

Klanten kunnen eenvoudig een afspraak maken voor uw diensten. Inclusief koppeling met uw Google of Office 365 agenda.

Marketing en SEO

Vergroot de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website en kom in contact met nieuwe klanten.

Leadgeneratie

Van uitnodigende landingspagina’s tot meer offerte aanvragen van nieuwe klanten en meer nieuwsbrief abonnee’s.

CRM en ERP

Verwerk offerte- en contactaanvragen automatisch en zonder fouten in uw (online) CRM of ERP systeem.

Online leeromgeving

Een digitale leeromgeving helpt u bij het eenvoudig beheren van cursussen en trainingen voor klanten en medewerkers.

API koppelingen

Voor specifieke functionaliteiten kunnen we uw website met een API koppelen met externe systemen en databronnen.

Goed vindbaar in Google

Wie goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines, trekt automatisch meer bezoekers naar de website. Een website moet er daarom niet alleen goed uit zien, maar levert ook op wat u er van verwacht. Met content die in beweging blijft en relevante zoekwoorden zorgen we dat uw website goed gevonden wordt.

Onze werkwijze in 6 stappen

Aan de hand van 6 stappen zorgen we voor de juiste mix van functionaliteiten en techniek om te zorgen dat uw nieuwe website oplevert wat u ervan verwacht.

Stap 1 kennismaken

Elk digitaal vraagstuk begint met een goed gesprek of brainstormsessie om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën. We brengen uw doelstellingen in kaart en welke leads u wilt genereren. Samen komen we tot een plan van aanpak en tijdspad.

Stap 2 strategie

Op basis van de kennismaking of brainstormsessie gaan we op onderzoek uit en zorgen we voor heldere antwoorden op uw vragen en doelstellingen. We formuleren concrete oplossingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Stap 3 ontwerpen

Wanneer de inhoud, structuur en doelstellingen bekend zijn, kunnen we bepalen hoe de website eruit moet gaan zien. We maken unieke ontwerpen welke aansluiten bij uw online doelstellingen en strategie zijn benieuwd naar wat u mooi vindt en anders zou willen zien.

Stap 4 bouwen

In deze stap gaan we het design omzetten naar een werkende website. Niet alleen de techniek wordt in orde gemaakt, ook de teksten worden geschreven, foto’s worden gemaakt en afbeeldingen worden ingedeeld. Via een online testomgeving kunt u de voortgang volgen en waar nodig bijsturen.

Stap 5 testen en livegang

Zijn we klaar met bouwen en bent u helemaal tevreden? Dan gaan we alles nog een keer uitgebreid testen. Daarna komt het langverwachte moment dat we de livegang gaan plannen! Een feestelijk moment waarop de nieuwe website daadwerkelijk zichtbaar wordt voor uw klanten en bezoekers!

Stap 6 ondersteuning

Ook na de livegang van uw website staat u er niet alleen voor. U kunt rekenen op support en ondersteuning op de momenten die voor u belangrijk zijn. Een team gedreven vakidioten staat voor u klaar met alles wat nodig is om uw website te laten groeien en nóg succesvoller te maken.

Website onderhoud zelf doen of uitbesteden

Elke website heeft periodiek onderhoud nodig. Zo moet de content regelmatig worden vernieuwd en de updates voor de onderliggende software tijdig worden geinstalleerd. Zo blijft uw website interessant en blijft alles veilig en optimaal functioneren.

Veel van onze relaties zorgen zelf voor de content. Alles onder de motorkap laten ze vaak aan ons over. Van het maken van backups en het installeren van updates tot het voldoen aan de privacywetgeving. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat alles goed geregeld is.

Ontdek waar kansen liggen met onze website scan

Benieuwd naar de verbeterpunten voor uw website en online vindbaarheid? Met een gezonde dosis enthousiasme brengen we gratis en vrijblijvend in kaart waar uw kansen liggen.

Gratis website scan
Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.