API koppeling laten maken

Laat software met elkaar communiceren en werk daardoor sneller en efficiënter

De voordelen van een API koppeling

In het dagelijks leven hebben we vaak te maken met software omgevingen die niet of niet optimaal met elkaar communiceren. In de praktijk betekent dit vaak dat informatie uit het ene systeem moet worden overgezet in het andere systeem. Deze werkwijze is arbeidsintensief en vergroot de kans op fouten.

Een API koppeling laten maken is een manier om verschillende software omgevingen met elkaar te laten communiceren en informatie uit te laten wisselen. Hierdoor hoeft informatie maar één keer ingevoerd te worden. Dit levert een tijdswinst op omdat u sneller en efficiënter kunt werken.

API koppeling laten maken

API koppeling met clouddiensten

Een API koppeling wordt vaak ingezet om interne systemen met elkaar te laten communiceren. Een API koppeling kan ook worden ingezet voor het delen van informatie buiten het bedrijf.

Bijvoorbeeld met clouddiensten, betaalproviders, online boekhoudprogramma’s, websites. HR, CRM en ERP systemen. Zo beschikken medewerkers, relaties en leveranciers altijd over de juiste informatie.

API koppeling met clouddiensten

Wat zijn de kosten van een API koppeling?

De kosten voor een API koppeling hangt af van verschillende factoren. Moeten we relatief oude systemen met elkaar verbinden of software omgevingen die moderne API’s bieden welke keurig gedocumenteerd zijn? Moet er alleen een koppeling gemaakt worden of moet er iets gedaan worden met de informatie die uitgewisseld wordt?
Voor een simpele API koppeling hanteren wij ongeveer 1 tot 2 werkdagen. Wilt u een exacte prijsopgave? Neem dan even contact met ons op zodat wij u vrijblijvend van advies kunnen voorzien.
De kosten van een API koppeling?
Ze zijn enthousiast over de nieuwe website en de manier waarop alles is uitgewerkt. Bedankt!
Ron ten Hove
Ron ten Hove
Ondernemer
Bedankt voor het advies en de begeleiding tijdens de werkzaamheden door Microsoft.
Erwin de Vlugt
Erwin de Vlugt
Ondernemer
Top Ferry. Bedankt voor het snel oplossen van de problemen met de telefonie!
Fred Raaijmakers
Fred Raaijmakers
Ondernemer