Webapplicatie laten maken

Maatwerk software afgestemd op uw bedrijf en werkwijze

Afgestemd op uw bedrijf en werkwijze

Soms voldoen software oplossingen niet aan uw eisen, werken ze niet samen of heeft u te maken met complexe processen of vaak terugkerende handelingen. Een webapplicatie laten maken kan dan dé oplossing zijn om deze te automatiseren en te vereenvoudigen.

Bij een webapplicatie op maat staat uw probleem centraal waar wij een oplossing omheen bouwen. Het resultaat is een webapplicatie die de processen binnen uw bedrijf verbetert, kosten verlaagt en de kans op fouten minimaliseert. U kunt meer doen met dezelfde mensen of meer met minder mensen.

Webapplicatie laten maken afgestemd op uw bedrijf en werkwijze

Van reserveren tot agenda en intranet

De afgelopen 20 jaar hebben we al veel mooie oplossingen mogen bedenken en bouwen voor kleine en grote bedrijven, instellingen en creatieve bureau’s. Van een intranet en urenregistratie tot persoonlijke account omgevingen en narrowcasting omgevingen.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring weten wij als geen ander de mogelijkheden en beperkingen van bestaande software. Soms kan een bestaande webapplicatie echter worden aangepast om de gewenste functionaliteiten te bereiken. Is dat niet mogelijk of prijstechnisch niet interessant? Dan gaan we graag voor u aan de slag om een oplossing op maat te bouwen die precies doet wat u wilt. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Van reserveren tot agenda en intranet

Koppeling met andere software systemen

In het dagelijks leven hebben we vaak te maken met software die niet met elkaar communiceert. In de praktijk betekent dit vaak dat informatie uit het ene systeem moet worden overgezet naar het andere systeem. Deze werkwijze is arbeidsintensief en vergroot de kans op fouten.

Met een koppeling tussen verschillende software systemen kunnen ze met elkaar samenwerken en informatie uitwisselen. Hierdoor hoeft informatie slechts één keer ingevoerd te worden en worden fouten voorkomen. Dit levert een enorme tijdswinst op. Tijd die u beter kunt investeren in andere zaken.

Koppeling met andere software systemen

Onze werkwijze in 4 heldere stappen

Een webapplicatie laten maken begint met een goed gesprek of brainstormsessie om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën. We brengen uw doelstellingen in kaart en komen tot een plan van aanpak en tijdspad.

Op basis van de kennismaking of brainstormsessie bepalen we hoe de webapplicatie eruit moet zien. We maken een ontwerp met alle functionaliteiten tot we het juiste gevoel hebben vertaald.
Hierna gaan we het design omzetten naar een werkende webapplicatie en gaan gedreven programmeurs aan de slag met het bouwen.
Zijn we klaar met bouwen en bent u tevreden? Dan komt het moment in zicht dat de nieuwe webapplicatie in gebruik kan worden genomen.
Onze werkwijze in 4 heldere stappen
Ze zijn enthousiast over de nieuwe website en de manier waarop alles is uitgewerkt. Bedankt!
Ron ten Hove
Ron ten Hove
Ondernemer
Betrokken gecombineerd met gevraagd en ongevraagd advies. Mijn dank is groot heren.
Fabrice Polak
Fabrice Polak
Ondernemer
Bedankt voor het advies en de begeleiding tijdens de werkzaamheden door Microsoft.
Erwin de Vlugt
Erwin de Vlugt
Ondernemer