Webshop laten maken

Een WooCommerce webshop laten maken die gevonden wordt en resultaat oplevert

Webshop laten maken met oog voor details

U bent een ondernemer die uw producten aan de wereld wilt presenteren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geloven in de kracht van e-commerce en gaan met enthousiasme aan de slag om u te helpen bij het realiseren van uw online aanwezigheid. Wij zorgen dat uw klanten een unieke ervaring hebben vanaf het eerste moment dat ze binnenkomen.

Een webshop ziet er namelijk niet alleen goed uit maar voldoet ook aan de verwachtingen van zowel u als uw klant. Van verkoop tot logistiek en aftersales. Goed doordacht, mooi om te zien en met een uitstekende gebruikerservaring. Wij zorgen daar voor. Al ruim 20 jaar.

Webshop laten maken die resultaat oplevert

Wij houden van WooCommerce

De meeste webshops die wij bouwen maken we op basis van WordPress en WooCommerce, één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd door miljoenen webshops in gebruik.

Tijdens het ontwerpproces bepalen we samen welke functionaliteiten nodig zijn. Deze onderdelen vormen de bouwstenen waarmee uw webshop wordt gebouwd. Dankzij deze manier van werken is het mogelijk om snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Van meerdere talen en verschillende betaalmethoden tot oplossingen om direct in contact te komen met uw klanten.

Wij houden van WooCommerce

Veilig betaalgemak

Het betalingsproces speelt een cruciale rol in de winkelervaring van klanten in uw webshop. Ze willen snel en eenvoudig kunnen betalen zonder zorgen over de veiligheid van hun gegevens. Het is zonde als klanten op het moment van afrekenen afhaken. 

Wij zorgen daarom dat uw klanten soepel door uw webshop kunnen klikken en dat het moment van betalen goed geregeld is. Van iDEAL tot achteraf betalen en automatische incasso. Door een naadloos betalingsproces aan te bieden, kunt u de tevredenheid vergroten, het verlatingspercentage verminderen en het vertrouwen in uw webshop verhogen.

Veilig betaalgemak

Koppeling met uw kassa systeem

Uw webshop koppelen aan een kassasysteem met voorraadbeheer zorgt ervoor dat uw webshop automatisch wordt bijgewerkt met de actuele voorraad. Verkopen in uw webshop worden automatisch verwerkt in de boekhouding en in de voorraad. Dat scheelt tijd en neemt de kans op fouten weg.

Wij kunnen nagenoeg elke gewenste koppeling voor u realiseren. Van een CSV of XML koppeling tot koppelingen met een online boekhoudprogramma zoals e-Boekhouden, SnelStart en Exact Online. We halen alles uit de kast om uw e-commerce activiteiten en boekhouding te vereenvoudigen.

Koppeling met uw kassa systeem

Betrouwbare bezorging en logistiek

Een naadloze bezorgings- en logistieke ervaring is essentieel voor het succes van elke webshop. Klanten verwachten niet alleen kwaliteitsproducten maar ook een betrouwbare en efficiënte levering.
Daarom kiezen we voor gerenommeerde vervoerders zoals PostNL en DHL, zorgen we dat klanten hun bestelling kunnen volgen vanaf het moment van verzending tot aan de bezorging en houden we ze zo goed mogelijk op de hoogte van de status van hun bestelling via e-mail en SMS.
Betrouwbare bezorging en logistiek

Vindbaar in Google en verkoopplatformen

Een webshop ziet er niet alleen goed uit maar zorgt ook voor meer contact met potentiële klanten en conversies die voldoen aan uw verwachtingen.. Als gedreven vakidioten met meer dan 20 jaar kennis en ervaring kennen we als geen ander de juiste ingrediënten die nodig zijn om bezoekers en klanten te bereiken. En dat gaat verder dan alleen uw webshop.

Wij zorgen daarom dat uw klanten uw producten ook optimaal weten te vinden in Google, verkoopplatformen zoals Bol.com en prijsvergelijkingssites.

Vindbaar in Google en verkoopplatformen

In 4 heldere stappen een nieuwe webshop

Een webshop laten maken begint met een goed gesprek of brainstormsessie om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën, plan van aanpak en tijdspad.

Op basis van de kennismaking of brainstormsessie bepalen we hoe de webshop eruit moet gaan zien. We maken verschillende ontwerpen en zijn benieuwd wat u mooi vindt en anders wilt zien.
Vervolgens gaan we het design omzetten naar een werkende webshop. Niet alleen de techniek wordt in orde gemaakt, ook de teksten worden geschreven, foto’s worden gemaakt en afbeeldingen ingedeeld.
Zijn we klaar met bouwen en bent u tevreden? Dan komt het moment dat we de livegang gaan plannen. Een feestelijk moment waarop de nieuwe webshop zichtbaar wordt voor uw klanten en bezoekers!
In 4 heldere stappen een nieuwe webshop
De reacties over de nieuwe webshop zijn echt heel positief! Complimenten voor het team!
Webshop laten maken
Diyenne Snijders
Ondernemer
De website ziet er echt gaaf uit! Dank hiervoor jongens, ook voor alle ongevraagde adviezen!
Giovanni van Haaren
Giovanni van Haaren
Ondernemer
Ze zijn enthousiast over de nieuwe website en de manier waarop alles is uitgewerkt. Bedankt!
Ron ten Hove
Ron ten Hove
Ondernemer