Website laten maken

Een website laten maken in WordPress die gevonden wordt en resultaat oplevert

Een nieuwe website met oog voor details

U wilt een website laten maken die er goed uit ziet en resultaart oplevert. Een goede website bestaat uit een doordacht en uitnodigend design in combinatie met aansprekende teksten en afbeeldingen. Wij zorgen voor een unieke uitstraling en denken over elk aspect goed na. Dat is wat wij doen. Al ruim 20 jaar.

Het begint allemaal vanaf het moment dat u contact met ons opneemt om een website te laten maken. Een team van gedreven vakidioten staat voor u klaar om met u samen te werken, uw visie te omarmen en deze te vertalen naar een website die uw merk tot leven brengt en resultaat oplevert.

Website laten maken

Eenvoudig uit te breiden en in gebruik

Tijdens het ontwerpproces bepalen we samen welke functionaliteiten nodig zijn. Deze onderdelen vormen de bouwstenen waarmee uw website wordt gebouwd. Dankzij deze manier van werken is het mogelijk om direct, maar ook in de toekomst, snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Van meerdere talen en online reserveren tot oplossingen om direct in contact te komen met uw doelgroep.

Onze aanpak is gebaseerd op nauwe samenwerking en open communicatie. We luisteren naar uw wensen, geven gevraagd en ongevraagd advies en houden u gedurende het hele proces op de hoogte. Van een relatief eenvoudige website tot een uitgebreide e-commerce oplossing, wij hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis om uw wensen te realiseren.

Een nieuwe website laten maken die eenvoudig in gebruik is

Uitstekend online vindbaar in Google

Wie goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines trekt automatisch meer bezoekers naar de website. Samen zorgen we daarom voor uw online aanwezigheid en vindbaarheid. Met content die in beweging blijft en relevante zoekwoorden zorgen we dat uw website goed gevonden wordt.

Elk budget is belangrijk. Daarom bieden we concurrerende tarieven die passen bij uw financiële mogelijkheden in combinatie met ouderwets persoonlijke service. Geen verborgen kosten, geen verrassingen achteraf, alleen eerlijke prijzen voor uitzonderlijke service en vakmanschap.

Website laten maken

Website onderhoud zelf of laten doen

Elke website heeft periodiek onderhoud nodig. Zo moet de content regelmatig worden vernieuwd en updates voor de onderliggende software worden geinstalleerd. Zo blijft uw website interessant en blijft alles veilig en optimaal functioneren.

Wij bouwen websites in WordPress. Een krachtig en gebruiksvriendelijk systeem waarmee u uw website relatief eenvoudig zelf kunt onderhouden. Maar niet elke ondernemer zit daar op te wachten. Daarom kunt u ook na de livegang van uw website rekenen op onze hulp en kennis wanneer u dat nodig heeft.

Vaak zorgen onze relaties zelf voor de inhoud terwijl ze alles onder de motorkap aan ons overlaten. U bepaalt wat u zelf doet en wilt uitbesteden. Tegen prettige tarieven en zonder vervelende verrassingen achteraf.

Website onderhoud zelf of laten doen

In 4 heldere stappen een nieuwe website

Elk digitaal vraagstuk begint met een goed gesprek of brainstormsessie om inzicht te krijgen in uw wensen en ideeën, plan van aanpak en tijdspad.
Op basis van de kennismaking of brainstormsessie bepalen we hoe de website eruit moet gaan zien. We maken verschillende ontwerpen en zijn benieuwd wat u mooi vindt en anders wilt zien.
Vervolgens gaan we het design omzetten naar een werkende website. Niet alleen de techniek wordt in orde gemaakt, ook de teksten worden geschreven, foto’s worden gemaakt en afbeeldingen ingedeeld.
Zijn we klaar met bouwen en bent u tevreden? Dan komt het moment dat we de livegang gaan plannen. Een feestelijk moment waarop de nieuwe website zichtbaar wordt voor uw klanten en bezoekers!
In 4 heldere stappen een nieuwe website
Website laten maken
Website laten maken

Vrijblijvend brainstormen over een nieuwe website?

Sparren over een nieuwe website?

Heeft u een digitaal vraagstuk, zoekt u een oplossing of wilt u weten wat er nodig is om de concurrentie in te halen? Tijdens een vrijblijvende brainstormsessie krijgt u nieuwe inzichten, mogelijke oplossingen en antwoorden op uw vragen.