Zoekmachine adverteren

Bereik uw doelgroep direct en effectief met zoekmachine adverteren

Binnen één werkdag bovenaan in Google

U wilt meer bezoekers op uw website. Het kost tijd om uw positie in de (gratis) resultaten van Google en andere zoekmachines te verbeteren. Een snelle manier om zichtbaar te worden in zoekmachines is door zoekmachine adverteren. Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om direct in de eerste resultaten van bijvoorbeeld Google te staan.
Zoekmachine adverteren is een manier om snel uw doelgroep te bereiken. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden komt uw advertentie in de eerste resultaten te staan waardoor uw doelgroep doorklikt naar uw website of webshop wat uiteindelijk resulteert in meer leads en conversies.
Binnen één werkdag bovenaan in Google

Hoe werkt het

Zoekmachine adverteren biedt veel mogelijkheden. U kunt uw doelgroep bijvoorbeeld bereiken op basis van zoekwoorden, gedrag, interesses en locatie. Hierdoor kunt u potentiële klanten bereiken op het juiste moment én op de juiste plek.

Met zoekmachine adverteren koopt u advertentieruimte in de gesponsorde resultaten boven of rechts van de gratis organische zoekresultaten. Uw advertentie wordt getoond in de organische  zoekresultaten wanneer een bezoeker zoekt op zoekwoorden die ook voorkomen in uw campagne.

Hoe meer concurrenten een zoekwoord gebruiken hoe meer u betaalt per klik. Diegene die het meeste betaalt voor een zoekwoord of combinatie komt bovenaan te staan in de gesponsorde zoekresultaten.
Hoe werkt zoekmachine adverteren

Online campagne kosten en budget

Met zoekmachine adverteren kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt besteden door een maandelijks budget per campagne af te spreken. De uiteindelijke kosten die u betaalt voor zoekmachine adverteren zijn afhankelijk van de concurrentie, de wijze van bieden en uw budget.
Hoe meer concurrentie hoe hoger de kosten om een zoekwoord op te nemen in een campagne. Wanneer een bezoeker op uw advertentie klikt dient u grofweg rekening te houden met € 0,25 tot € 2,50 per klik.
Hoe specifieker een zoekwoord of combinatie van zoekwoorden, des te minder concurrentie en dus lagere kosten. Adverteert u op algemene zoekwoorden? Dan zijn de kosten juist hoger omdat er meer concurrentie is.
Zoekmachine adverteren campagne en budget in de gaten houden

Optimaliseren om kosten te besparen

Zoekmachine adverteren is werk voor gedreven vakidioten. Door uw campagnes in de gaten te houden en bij te sturen waar nodig kunt u aanzienlijk besparen op de kosten en uw budget optimaal benutten.

Met 20 jaar ervaring kennen wij als geen ander de ins- en outs van zoekmachine adverteren. We zijn niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen maar weten ook aan welke knoppen we kunnen en moeten draaien om een zo hoog mogelijke positie te behalen tegen de laagst mogelijke kosten.

Zoekmachine adverteren optimaliseren om kosten te besparen
Betrokken gecombineerd met gevraagd en ongevraagd advies. Mijn dank is groot heren.
Fabrice Polak
Fabrice Polak
Ondernemer
Dankjewel Ferry! De nieuwe website is echt heel erg mooi geworden!
Zoekmachine adverteren
Dorien de Beurs
Ondernemer
De website ziet er echt gaaf uit! Dank hiervoor jongens, ook voor alle ongevraagde adviezen!
Giovanni van Haaren
Giovanni van Haaren
Ondernemer