Laat u inspireren

De afgelopen 17 jaar hebben we voor bedrijven, verenigingen en creatieve bureau’s uiteenlopende  digitale vraagstukken mogen vertalen naar oplossingen die resultaat opleveren. Bekijk recente voorbeelden van ons werk en laat u inspireren.

Laat u inspireren

De afgelopen 17 jaar hebben we uiteenlopende  digitale vraagstukken mogen vertalen naar oplossingen die resultaat opleveren. Bekijk recente voorbeelden van ons werk en laat u inspireren.

Nieuwe website voor Bisharp

Bisharp maakt Business Intelligence toegankelijk voor MKB organisaties middels haar BI platform. Met dit BI platform heeft men toegang tot dashboarding, automatische rapportages en alerting mogelijkheden. Snel, compact en overzichtelijk.

Voor Bisharp hebben we een nieuwe WordPress website gebouwd. Simplistisch en modern. De video op de homepage is uitnodigend en laat goed zien waar het bij de Business Intelligence oplossingen van Bisharp om draait.

Nieuwe website voorde Loos Betongroep

De Loos Betongroep is opgericht in 1991 en bestaat uit vier werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft zijn eigen expertise op het gebied van beton. De Loos Betongroep is niet voor niets al jarenlang dé betonspecialist.

Voor de Loos Betongroep hebben we een nieuwe WordPress websites mogen bouwen. Naast een overzicht van alle diensten en een uitgebreide project portfolio, kan men op de nieuwe website ook terecht voor een uitgebreid vacature aanbod.

Nieuwe website voor CADCAMstore

CADCAMstore is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van software voor het aansturen van CNC machines en industriële robots. Sinds 2011 zijn we officieel distributeur van SprutCAM en SprutCAM Robot voor Nederland, België, Frankrijk en Bosnië en Herzegovina.

Voor CADCAMstore hebben we een nieuwe meertalige WordPress website mogen bouwen. Relaties en potentiële klanten kunnen op de website terecht voor informatie over SprutCAM Robot en robot oplossingen voor frezen, 3D/5D printen, lassen en snijden.

De website is ook beschikbaar in het Engels. Hiervoor hebben we samengewerkt met vertaalbureau Transferendi.

Nieuwe website voor INNOCOL

INNOCOL is sinds 1999 producent van HDPE Akzo koppelingen en overgangskoppelingen van Akzo koppeling naar andere systemen zoals TW, Gullemin en Camlock. Alle producten worden met de grootste zorg op CNC draai- en freesmachines vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen.

Voor INNOCOL hebben we een nieuwe meertalige WordPress website mogen bouwen. Relaties en potentiële klanten kunnen op de website terecht voor informatie over het assortiment Akzo koppelingen dankzij de uitgebreide catalogus en handige zoekfunctie.

Nieuwe website voor 2gomax

Word een energieke en positieve vrouw met een missie en een doel! Verander uw mindset en verhoog uw zelfvertrouwen voor meer plezier, energie en positiviteit met een persoonlijk marketing groeiplan. van 2gomax!

Voor 2gomax hebben we met veel plezier een nieuwe WordPress website mogen bouwen. De website zal binnenkort worden uitgebreid met een online leeromgeving.

Webinar setup voor CADCAMstore

Voor CADCAMstore in Halsteren, distributeur van SprutCAM in de Benelux, hebben we een uitgebreide AV en streaming setup gebouwd waarmee vanuit een industriële robotcel live video demonstraties gegeven kunnen worden.

De robotcel is uitgerust met 5 HD camera’s, waarvan er 4 bestuurbaar zijn, in combinatie met een uitgebreide AV configuratie. Hierdoor kan de robotcel ook gebruikt worden voor live video streaming op YouTube, Facebook en Vimeo.

Nieuwe website voor Werken bij Anton

De Anton Groep is een lekker nuchter Noord-Hollands bouwbedrijf uit Obdam. De Anton Groep staat synoniem voor hard werken, gezelligheid, innovatie en teamspirit.

De Anton Groep bestaat uit ongeveer 200 collega’s, allemaal vakspecialisten (in wording) op hun eigen gebied.

Voor de Anton Groep hebben we een uitgebreide vacature website mogen bouwen. Potentiële collega’s kunnen direct online solliciteren. Alle vacatures zijn ook beschikbaar op het intranet en narrowcasting schermen op de vestigingen.

Nieuwe website voor MULTIFILM België

MULTIFILM is met afstand de best presterende binnenzonwering ter wereld. Het is als enige binnenzonwering bekroond met een geaccrediteerde gelijkwaardigheidsverklaring als het gaat om de warmtewerende eigenschappen in vergelijking tot buiten zonwering.

Dit betekent dat het bijdraagt aan het behalen van de EPC-normering en een bevestiging dat het een bijdrage levert bij het behalen van de nieuwe BENG-normering.

Statusscherm voor een slimme (thuis) werkplek

Voor een bestaande relatie hebben we een slim status scherm gebouwd voor de thuis werkplek. Op dit slimme status scherm kan men niet alleen in één oogopslag zien wat de planning is maar ook de temperatuur wijzigen van de automatische klimaatbeheersing en een live camerafeed bekijken wie er voor de deur staat. Met een druk op de knop kan eenvoudig de toegangsdeur worden geopend.

Wachten op de pakketbezorger? Ook dat is niet meer nodig dankzij een  koppeling kan namelijk eenvoudig op afstand de uitpandige pakketbox worden geopend en wordt er een pushmelding verstuurd zodra er een pakket is bezorgd.

Daarnaast is het slimme scherm voorzien van data die vanuit verschillende slimme apparaten wordt doorgegeven. Handig om te zien of de slimme stofzuiger tijdens de lunch z’n dagelijks rondje heeft gedaan.

Nieuwe webshop voor Alberts Oldtimerservice

Alberts Oldtimerservice is een automaterialen (groot)handel welke gespecialiseerd is in de oudere Mercedes modellen maar ook voor recenter modellen kunnen ze bijna alles leveren. Ook levert Alberts Oldtimerservice voor bijna alle bedrijfswagens vervangende onderdelen zoals spiegels en verlichting ongeacht het merk.

Voor Alberts Oldtimerservice hebben we een uitgebreide meertalige webshop mogen bouwen. Naast WordPress en WooCommerce maakt de webshop gebruik van verschillende plugins voor uiteenlopende functionaliteiten.

Klanten kunnen veilig betalen dankzij de koppeling met Mollie betaaldiensten. Bestellingen worden daarnaast via de API koppeling automatisch verwerkt in SnelStart.

Nieuw intranet voor de Anton Groep

De Anton Groep is een Noord-Hollands bouwbedrijf uit Obdam en bestaat uit verschillende werkmaatschappijen. De nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen weerspiegelt de kracht van de Anton Groep.

Voor de Anton Groep hebben we een meertalige WordPress Multisite mogen bouwen waarin de individuele websites van de werkmaatschappijen in zijn ondergebracht.

De website is voorzien van verschillende koppelingen met het intranet en narrowcasting schermen binnen de verschillende vestigingen.

Nieuwe website voor ProN3

Bijna 100 jaar kennis en kunde onder één dak gebundeld op het gebied van toegangsoplossingen en beveiliging. Dat is ProN3.

Omdat u bij ProN3 rechtstreeks zaken doet met ondernemers, weet u altijd waar u aan toe bent en bent u verzekerd van korte communicatielijnen. Bureaucratie kennen ze niet en dat is voor iedereen wel zo prettig.

Voor ProN3 hebben we een uitgebreide WordPress website mogen bouwen. Voor het complete assortiment toegangsoplossingen zijn er landingspaga’s gemaakt om beter te scoren in de organische zoekresultaten.

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.