Domeinnaam en webhosting

De basis van uw online aanwezigheid met de perfecte domeinnaam en betrouwbare webhosting

Uw website altijd optimaal bereikbaar

Een domeinnaam is de basis van uw online aanwezigheid. Wij regelen de registratie en verhuizing snel en zonder gedoe in combinatie met prettige tarieven. Met onze webhosting diensten bent u verzekerd dat uw website of webshop altijd snel en optimaal bereikbaar is.

Onze webhosting diensten zijn standaard uitgebreid met veel extra mogelijkheden. Van snelle SSD opslag, gratis SSL, dubbel uitgevoerde hardware en beveiliging op maat tot de laatste versies van PHP en MySQL.
Domeinnaam en webhosting

Zelf regelen of aan ons overlaten

Veel zaken kunt u via onze website eenvoudig direct zelf regelen op een moment dat u het beste uitkomt. Van het registreren en verhuizen van een domeinnaam, het aanmaken van e-mail en FTP accounts tot het aanmaken en beheren van MySQL databases en afwezigheidsberichten.

Niet iedereen heeft zin of simpelweg tijd om bezig te zijn met de technische aspecten van domeinnamen en webhosting. Neem dan gewoon even contact op met het serviceteam die u graag snel verder op weg helpt.

Uw website altijd optimaal bereikbaar

24/7 monitoring en bereikbaarheid

We zijn 24/7 bereikbaar voor het snel en efficiënt verhelpen van problemen en alles wat niet kan wachten tot de volgende werkdag.
Daarnaast monitoren we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar onze diensten. Bij eventuele problemen is er altijd iemand beschikbaar die hier direct bericht van krijgt en actie kan ondernemen.
24/7 monitoring en bereikbaarheid

Is uw domeinnaam nog beschikbaar?

Wilt u een nieuwe domeinnaam registreren voor u zelf, uw bedrijf of vereniging? Wij regelen dat snel en tegen prettige tarieven. Heeft u al een domeinnaam? Dan kunt u deze eenvoudig naar ons verhuizen. Tijdens de verhuizing blijven uw website en e-mail uiteraard gewoon bereikbaar.
Wilt u advies voor de registratie of verhuizing van één of meerdere domeinnamen? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.
Check of uw domeinnaam voor uw nieuwe website nog beschikbaar is
De website ziet er echt gaaf uit! Dank hiervoor jongens, ook voor alle ongevraagde adviezen!
Giovanni van Haaren
Giovanni van Haaren
Ondernemer
Bedankt voor het advies en de begeleiding tijdens de werkzaamheden door Microsoft.
Erwin de Vlugt
Erwin de Vlugt
Ondernemer
Betrokken gecombineerd met gevraagd en ongevraagd advies. Mijn dank is groot heren.
Fabrice Polak
Fabrice Polak
Ondernemer