ICT voor freelancers en het MKB

Navigeer soepel door de digitale wereld met ICT oplossingen voor freelancers en het MKB

Voor freelancers, ZZP'ers en het MKB

Voor freelancers en het MKB zijn dagelijkse ICT uitdagingen vaker wel dan niet aan de orde van de dag. Van zorgen over data- en netwerkbeveiliging, complexe lokale ICT-infrastructuren, trage internetverbindingen tot het ontwikkelen van een website.

Wij begrijpen de unieke behoeften van elk bedrijf en hebben ons daarom de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van ICT oplossingen speciaal voor freelancers en het MKB.

Voor freelancers, ZZP'ers en het MKB

Internet en beveiliging

Geniet van snelle en betrouwbare internetverbindingen die cruciaal zijn voor uw bedrijf. Van glasvezelverbindingen, cloudgebaseerde netwerken, draadloze verbindingen in gebieden zonder vaste internetverbinding tot optimalisatie van uw huidige infrastructuur. Wij bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. 

Bescherm uw bedrijf tegen toenemende online dreigingen met onze beveiligingsoplossingen. Van firewalls en antivirusbescherming tot back-up, 24/7 monitoring en training om u en uw medewerkers bewust te laten worden van de mogelijke risico’s. Samen zorgen we voor de bescherming van uw gegevens en dat u dagelijks onbezorgd kan werken.

Internet en beveiliging

Oplossingen voor op de werkplek en onderweg

Onze ICT oplossingen voor op de werkplek en onderweg zijn gericht op efficiëntie en prestatieverbeteringen tegen concurrerende kosten. Wij bieden advies en ondersteuning voor hardware, infrastructuur, remote werken en onderhoud, zodat uw bedrijf optimaal blijft functioneren. Wij streven ernaar om uw behoeften op het gebied van ICT goedkoper en makkelijker te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

ICT oplossingen voor op de werkplek en onderweg

Internet en uw online aanwezigheid

Een professionele online aanwezigheid is tegenwoordig cruciaal in de moderne zakenwereld. Wij bieden op maat gemaakte websites, webshops en API koppelingen waardoor u sneller en efficiënter kunt werken. Of u nu een nieuwe website nodig hebt, een webshop wilt opzetten of VoIP telefonie wilt integreren voor betere communicatie, wij hebben al 20 jaar de expertise in huis om uw digitale visie te realiseren.

Bent u klaar om uw ICT-uitdagingen om te zetten in kansen? Neem dan vandaag contact met ons op of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze online agenda.

Internet en uw online aanwezigheid
Ze zijn enthousiast over de nieuwe website en de manier waarop alles is uitgewerkt. Bedankt!
Ron ten Hove
Ron ten Hove
Ondernemer
Betrokken gecombineerd met gevraagd en ongevraagd advies. Mijn dank is groot heren.
Fabrice Polak
Fabrice Polak
Ondernemer
De reacties over de nieuwe webshop zijn echt heel positief! Complimenten voor het team!
ICT voor freelancers en het MKB
Diyenne Snijders
Ondernemer
ICT voor freelancers en het MKB
ICT voor freelancers en het MKB

Brainstormen over uw ICT vraagstuk?

Brainstormen over uw ICT vraagstuk?

Heeft u een digitaal vraagstuk, zoekt u een oplossing of wilt u weten wat er nodig is om de concurrentie in te halen? Tijdens een vrijblijvende brainstormsessie krijgt u nieuwe inzichten, mogelijke oplossingen en antwoorden op uw vragen.

Niet het zoveelste full service internetbureau met een flitsende website en hippe voetbaltafel in de kantine. Wél met gedreven vakidioten waarmee het plezierig samenwerken is en die al 20 jaar de meest uiteenlopende digitale vraagstukken vertalen naar mooie online oplossingen die resultaat opleveren.

Copyright 2004 – 2024 Ferry Heijnen.nl