Waar kan ik mijn offertes online bekijken?

Wij versturen offertes altijd per e-mail. Daarnaast kunt u ontvangen offertes ook bekijken via uw persoonlijke omgeving op onze website.

• Login met uw e-mailadres en wachtwoord of vraag een login link aan
  • Wanneer u bent ingelogd klikt u bovenaan in het menu op Administratie
  • Kies vervolgens voor de optie Mijn offertes
  • U ziet nu uw offertes
  • Wilt u zien hoe uw offerte is opgebouwd? Klik dan op de regel van de offerte die u wilt bekijken. Er wordt dan een digitale versie  van de offerte gedownload in handig PDF-formaat welke u direct kunt bekijken.
//
Chat met een WordPress specialist voor snel antwoord op uw vraag tijdens kantooruren
👋 Welkom bij Ferry Heijnen.nl