Verificatie in 2 stappen instellen

Verificatie in 2 stappen is een extra beveiligingsfunctie voor inloggen die wereldwijd door banken, overheidsinstanties en het leger wordt gebruikt. Het is een van de veiligste vormen van authenticatie op afstand. Deze manier om in te loggen is afhankelijk van iets dat u weet en iets dat u in uw bezit heeft. Daarom wordt het ook wel ‘twee factoren’ genoemd, omdat er twee factoren een rol spelen bij de authenticatie.

In dit geval kent u uw wachtwoord en bent u in het bezit van uw mobiele telefoon of een ander authenticatieapparaat. Als we deze beide kunnen verifiëren, weten we dat het geen probleem is om u toegang tot uw persoonlijke omgeving op onze website te geven.

Om verificatie in twee stappen te gebruiken kunt u de volgende apps gebruiken:

• Google Authenticator
  • Sophos Mobile Security
  • FreeOTP
  • 1Password (mobiele en desktop versie)
  • LastPass
  • Microsoft Authenticator
  • Authy
  • Elke andere app die op tijd gebaseerde eenmalige wachtwoorden ondersteund (TOTP)

Klik hier om verificatie in twee stappen in te stellen