Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wilt u inloggen op het Servicecentrum en bent u uw wachtwoord vergeten of heeft u deze niet bij de hand? Dan zijn er 2 opties:

Wachtwoord opnieuw instellen
U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen. Na het instellen van een nieuw wachtwoord kunt u direct weer inloggen door uw e-mailadres in combinatie met uw nieuwe wachtwoord in te vullen op de loginpagina.

Login link aanvragen
U kunt ook een login link aanvragen. Vul het e-mailadres in waarmee u bij ons bekend bent en u ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een login link. Hiermee kunt u direct inloggen zonder wachtwoord. Deze link is slechts enkele minuten geldig. U dient dus bij elk nieuw bezoek een nieuwe login link aan te vragen als u op deze manier wilt inloggen.